Techook

כיצד להתנתק מרחוק מחשבון Gmail או Google שלך

יש מקרים שבהם שוכחים להתנתק מחשבון Google או Gmail ממכשיר אחר. הנה איך אפשר לעשות זאת מרחוק, גם אם אין להם גישה למכשיר.

Gmail, חשבון Gmail, איך להתנתק מגכיצד להתנתק מרחוק מחשבון Google או Gmail שלך

יש מקרים שבהם אתה שוכח להתנתק מחשבון Google או Gmail שלך ממכשיר אחר, ואתה חושש שמישהו עלול לגשת למסמכים חשובים ולנתונים אחרים. ובכן, אינך צריך לדאוג מכיוון שגוגל נותנת אפשרות להתנתק מרחוק מהחשבון שלך, מה שאתה יכול לעשות באמצעות הטלפון החכם או המחשב האישי שלך.



חשוב לציין שסגירת חלון דפדפן לא תוציא אותך מחשבון גוגל, וכל אחד יוכל לגשת אליו גם לאחר הפעלה מחדש של המחשב האישי או הסמארטפון.

כיצד להתנתק מרחוק מחשבון Google או Gmail שלך

שלב 1: פתח את אפליקציית Gmail בסמארטפון שלך והקש על סמל הפרופיל שלך, הממוקם בפינה השמאלית העליונה של המסך. הקש על נהל את חשבון Google שלך. לחלופין, אתה יכול לבקר בקטע ההגדרות של הטלפון החכם שלך > גלול למטה > הקש על 'גוגל'. כאן תמצא את אותה אפשרות.



שלב 2: לאחר שתקיש על נהל את חשבון Google שלך, תופנה לדף חשבון Google. כאן תבחין באפשרויות כמו בית, מידע אישי, אבטחה ועוד.



שלב 3: פשוט עבור אל אבטחה על ידי החלקה ימינה על המסך.

שלב 4: S גלול מטה עד שתמצא את הקטע המכשירים שלך ולאחר מכן הקש על נהל מכשירים. כעת תראה רשימה של מכשירים המחוברים כעת לחשבון Google או Gmail שלך.

שלב 5: אם תגלה שלמכשיר לא ידוע יש גישה לחשבון שלך, תוכל לבטל את הגישה מרחוק על ידי הקשה על סמל שלוש הנקודות > יציאה. שוב תישאל אם אתה רוצה לצאת או לא, כך שאם תלחץ בטעות על כפתור היציאה, שום דבר לא יקרה.

לאחר הקש פעמיים על כפתור היציאה, Google עשויה להציג הודעה האומרת אבל לאפליקציות מסוימות ייתכן שעדיין יש גישה. נתת לאפליקציות צד שלישי גישה לחשבון Google שלך. אם מותקנת אפליקציה של צד שלישי במכשיר זה, ייתכן שהאפליקציה הזו עדיין תשמש כדי לגשת לחשבון שלך. אתה יכול לבטל את הגישה לאפליקציות שעלולות להיות מותקנות במכשיר.

זה בעצם אומר שהאפליקציות שבהן השתמשת כדי להיכנס באמצעות חשבון Google שלך ​​עדיין יהיו ניתנות לשימוש בטלפון הזה גם אם התנתקת מחשבון Google שלך. לכן, אם אתה עובר מטלפון ישן, וודא שאתה מתנתק מכל האפליקציות.

גוגל אומרת כאשר אתה נותן לצד שלישי גישה לחשבון Google שלך, ייתכן שהוא יוכל לקרוא, לערוך, למחוק או לשתף מידע רגיש ופרטי. לפני שאתה נותן לצד שלישי גישה לחשבון Google שלך, עליך לקרוא את מדיניות הפרטיות ואת גילויי האבטחה של האפליקציה או השירות של צד שלישי כדי ללמוד כיצד הם משתמשים בנתונים שלך וכיצד הם שומרים עליהם.

אתה יכול להיכנס לאתר הזה אם אתה רוצה לדעת את שמות האתרים והאפליקציות שיש להם גישה לחשבון Google שלך ​​ולנתונים שלו. הדף אפילו מאפשר לך לבטל את הגישה.

חשוב לציין ש-Gmail תמיד ישלח לך התראה בכל פעם שתבצע שינויים בסעיף האבטחה. כאשר אתה מבצע שינויים בניהול מכשירים, Google מבקשת ממך מייד לבדוק את פעילות האבטחה האחרונה. אז אם אתה מבחין במשהו דגי, אתה יכול מיד לאבטח את חשבונך על ידי שינוי סיסמת החשבון.